BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN, İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

10/05/2022

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Duygu Özgüven ve Av. İlker Güzel ile birlikte İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti İl Başkanı Boyvadaoğlu, Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve heyette yer alan misafirlerine teşekkürlerini sundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan görüşmede ülke gündemi ve güncel konular değerlendirildi. Ülkemizin hukuk sistemindeki sorunlar, ekonomi, sığınmacıların durumu, seçim güvenliği ve çoklu baro düzenlemesine karşı avukatların barolarına ve geleneklerine sahip çıkması gibi başlıklar konuşuldu.

Ziyaret esnasında İYİ Parti İl Sekreteri Mehmet Hüseyin Başağalar, İl yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve parti üyesi meslektaşlarımız hazır bulundular.