BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN, CHP ADANA İL BAŞKANI MEHMET ÇELEBİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

10/05/2022

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Özcan Delihasan, Av. Erkan Çetin, Av. Duygu Özgüven ve Av. İlker Güzel ile, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi'yi makamında ziyaret etti.

CHP Adana İl Başkanı Çelebi, nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen görüşmede, heyette yer alan misafirlerine teşekkürlerini sundu. CHP İl Sekreteri Samet Güdük, İl Başkan Yardımcıları Cahit İncefikir, Av. Güven Özdemir, Kemal Toros, Nejat Altınok, Halit Atik ve Hacı Karaaslan da ziyarette hazır bulundular.

Başkanımız Av. Gökayaz, kendilerine gösterilen misafirperverlikten ve sıcak sohbetten dolayı İl Başkanı Çelebi’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülkemizin hukuk sistemindeki sorunlar, Seçim Kanunu, ekonomik, sosyal ve toplumsal gelişmeler değerlendirildi.