BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ VE BAŞKANLIK DİVANIMIZ ADANA EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞAN İNCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

09/09/2021
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av.İlker Mengü ve Saymanımız Av.V.Mert Kuşdemir ile birlikte Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Başkanımız Av. Semih Gökayaz, meslektaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezlerinde yaşadığı sorunları aktarıp çözüm önerilerini paylaştı. Başkanımız Av. Gökayaz, “Göreve geldiğimizden bu yana meslektaşlarımızın sorunlarına odaklanmış durumdayız. Meslektaşlarımızla sürekli olarak bir araya gelip avukatlık mesleğinin ifası sırasında yaşanan sorunları konuşuyoruz, dinliyoruz. Bu sorunları ortak çalışmalarla çözebileceğimize inanıyoruz.” dedi.
Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de yakın ilgi gösterdiği Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulumuzu göreve seçilmelerinden dolayı kutlayıp başarılar diledi. Emniyet Müdürü Doğan İnci, yargının tüm taraflarının amacının adalete ulaşmak olduğunu belirterek iletilen konuların çözümü için baroyla birlikte çalışacaklarını söyledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.