BARO BAŞKANIMIZ AV. KÜÇÜK, İSTANBUL BARO BAŞKANI AV. MEHMET DURAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

06/12/2018

Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük, İstanbul 3. Havalimanı'nda kötü çalışma koşullarını protesto ettikleri ve insani haklar talep ettikleri için haklarında, dava açılan 31'i tutuklu, 62 işçinin yargılandığı davanın ilk duruşması ve Silivri’de yargılaması devam eden meslektaşlarımızın yargılandığı davanın duruşması için gittiği İstanbul’da, Ekim 2018’de yapılan yapılan genel kurulda güven tazeleyerek göreve devam İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yeni dönemde de başarı dileklerini sundu.

Antalya Baro Başkanı Av. Polat Balkan, Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, Baro Saymanımız Av. İlknur Önal, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Meltem Akyol ile birlikte, İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu ziyaret eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, demokratik hukuk devletinin oluşturulmasında, barolar arasında dayanışmanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

İstanbul, Antalya ve Aydın Barosularını mesleki ve toplumsal konularda verilen her mücadelenin içerisinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “Adana Barosu olarak, mesleki sorunların çözümünde olduğu kadar, hukukun üstünlüğü, insan hakları başta olmak üzere, tüm siyasi, medeni ve bireysel hak ve özgürlükleri savunmak, korumak, geliştirmek ve demokrasiye katkı sunmak için mücadele edeceğiz. Bütün barolarımız ile birlikte insan yaşamının olduğu her yerde olmaya, emekçilerin emeğinin sömürülmesinin de karşısında olmaya, onların haklı mücadelesinin içinde biz de varız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu ise, duruşmaya katılan ve destek veren Adana, Antalya ve Aydın Barosu’na teşekkür etti.

Ziyarette, ülke, yargı ve meslek sorunlar da görüşüldü.