BARO BAŞKANIMIZ Av. ÇITIRIK’TAN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALDIRMAZ’A ZİYARET

07/11/2012
Adana Barosu'nun yeni Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni ALDIRMAZ'ı makamında ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK ile Başkan Yardımcımız Av. Murat LOĞOĞLU, Genel Sekreter Av. Veli KÜÇÜK, baro yönetim kurulu üyeleri Av. Ziya YALAZ, Av. Osman OLCAY ve Av. Zehra BULUT'tan oluşan heyetin ziyaretinde kentleşme ve Adana'nın sorunları sohbet ortamında konuşulurken, Belediye Başkan Vekili ALDIRMAZ, 20-21 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılan seçimle göreve gelen yeni yönetimi tebrik ederek, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALDIRMAZ, konuklarına teşekkür etti ve Adana'nın tanıtımıyla ilgili çeşitli dokumanlar armağan etti.