BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ Av. MİYESSER ERSALAN ÖNENLİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

04/07/2022
Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine katıldı.
Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, açılış konuşmalarıyla devam etti.
298 öğrencinin mezun olduğu törene, Çukurova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demir ve öğretim üyeleri ile mezun öğrencilerin aileleri de katıldı.
Törende, 2022 yılı Fakülte birincisi Sabriye Girgis ile ikincisi Ozan Özer yaş kütüğüne isimlerini çaktı. Girgis, duygu ve düşüncelerini paylaştı. Törene, 2022 yılı mezunları dışında, pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yılları mezunları da katılarak hocalarının elinden belgelerini almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.
Av. Miyesser Ersalan Önenli, burada yaptığı açıklamada, “Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim "dedi.
Tören mezun öğrencilerin hep birlikte yemin etmesinin ardından keplerini havaya atmasıyla son buldu.