BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. MİYESSER ERSALAN ÖNENLİ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

13/10/2021

Çukurova Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni, üniversitenin Mithat Özsan Amfisi’nde yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve önceki YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Adana Valisi Süleyman Elban, TÜBİTAK Başkanı Prof Dr. Hasan Mandal, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçıları tarafından sunulan dinletinin ardından açılış töreni, konuşmalarla devam etti.
Adana Barosu olarak, Çukurova Üniversitesi öğretim kadrosu ve öğrencilerine yeni akademik yılda başarılar diliyoruz.
@semih.gokayaz @miyesseronenli

#AdanaBarosu #ÇukurovaÜniversitesi #avukat #hukuk #üniversite