BANKA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ DUYURU

07/03/2014
BANKA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ DUYURU
Adana Barosu ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında akdolunan ve Baronun (Genel, CMK ve Adli Yardım) Hesapları ile CMK ve Adli Yardım görevi alan meslektaşlarımıza yapılacak Ücret/masraf ödemeleri ve de Baro Personeli maaş ödemelerini kapsayan sözleşme süresinin sona ermesinden üç ay evvelinden, Adana'daki tüm bankalara gerekli bildirimler yapılarak yeni dönem için yapılacak ihale sürecine davet edilmişler ve kapalı zarf usulü ile alınan tekliflerden en kabul edilebilir üç bankanın sözlü arttırmaya iştiraki sağlanmış ve Yönetim Kurulu huzurunda tamamlanan bu süreç sonunda, baromuz yönünden en olumlu olduğu düşünülen TEB Gazipaşa Bulvarı Şubesi ile ile yukarıda belirtilen Bankacılık hizmetleriyle ilgili sözleşme akdedilmiştir. Akdedilen bu sözleşme gereğince, TEB. tarafından baromuza 220.000 bin TL nakit ödeme yapılacaktır. Bankadan alınacak bu tutarın baronun asli faaliyetlerinde ve meslektaşlarımızın hizmetinde kullanılacağı tabiidir. Yeni çalışmaya başladığımız TEB Gazipaşa Bulvarı Şubesi, Adli Yardım ve CMK görevi yapan tüm meslektaşlarımızı gerek Adliye binalarındaki Baro odalarında, belirlenecek özel tarihlerde Baro komisyon çalışma odasında ve gerek bürolarında ziyaret ederek hesap açılım işlemlerini tamamlayacaklar ve bu hesaplardan hesap işletim ücreti internet üzerinden yapılacak hareketlerde, EFT'lerde masraf alınmayacaktır. Sözleşmenin imzalandığı toplantıda; Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, Baro Genel Sekreteri Avukat veli Küçük, Baro Saymanımız Avukat Ümit Büyükdağ Özdemir ile TEB Bölge Direktörü Halil Vurarak ve TEB A.Ş. Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yalçın Yalçın da hazır bulundu. Meslektaşlarımıza duyurulur. Saygılarımızla. ADANA BAROSU YÖNETİM KURULU ADINA