AYDIN BAROSU MENSUBU MESLEKTAŞIMIZ AV. CEM DEMİRALAY'A ADLİYE'DE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ.

11/01/2019

Aydın Barosu mensubu meslektaşımız Av. Cem DEMİRALAY 11.01.2019 günü Aydın Adliyesinde bulunan 4. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen tapu iptal davası bitiminde davalı G.G. adlı kişinin sözlü ve fiili saldırısı sonucu yaralanmıştır.

G.G.'nin attığı dirsek sonucu meslektaşımız ağzından yara almıştır.

Meslektaşımız, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından gittiği hastaneden darp raporu almıştır.

Gözaltına alınan G. G. Polis Karakolu’na götürülmüştür.

Meslektaşımız, kendisine saldıran G. G’den şikayetçi olmuştur.

Aydın Barosu mensubu meslektaşımız Av. Cem DEMİRALAY'a yapılan bu menfur saldırı yargı mensubuna yapılan en ağır saldırılardan biri olduğu gibi, son dönemde olay mahallinde, adliyede, haciz esnasında, bürosunda, dışarıda meslektaşlarımızın uğradıkları sözlü ve fiili saldırılar maalesef devam etmektedir.

Bu tür sözlü ve fiili saldırılar ne yazık ki sıradanlaşmış ve toplumda maalesef olağan hale gelmiştir. Bu çarpık ve sakat bakış açısını, anlayışı şiddetle kınıyoruz.

Adana Barosu olarak, meslektaşımıza yapılan bu menfur saldırıyı asla kabul etmiyoruz.

AVUKATA SALDIRI, ADALETE, YARGIYA VE HUKUKA SALDIRIDIR.

Aydın Barosu mensubu meslektaşımıza acil şifalar diliyoruz.

Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt nezdinde tüm meslek camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Üzücü olay hakkında her türlü yasal işlemin takipçisi olacağımızın bilinmesini kamuoyuna saygıyla sunarız.

Artık yeter! Bu son olsun!"

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI