"AVUKATLIK MESLEK KURALLARI"

05/12/2013
Adana Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından Stajyer Avukatlara yönelik eğitim programları çerçevesinde 'Avukatlık Meslek Kuralları" anlatıldı. Hukukçular Derneği'nde düzenlenen programa konuşmacı olarak Baromuz Avukatlarından ve TBB Delegesi Av. Berfu Salıcı YAKIT katıldı. YAKIT, Meslek Kuralları konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Avukatların duruşmalarda ve sosyal hayatta göz önünde olan insanlar olması nedeniyle meslek kurallarına özen göstermelerine vurgu yaptı. Av. YAKIT, ünlü düşünür ve hukukçuların bilinen sözleri, Avukatlık mesleği ile ilgili çeşitli karikatürler eşliğinde sunumunu gerçekleştirdi. Programa; Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Oya TEKİN ve Av. Remzi Ümit ATAY da katıldı.