Avukatlar Balo’da Buluştu

09/04/2012
Avukatlar Balo’da Buluştu
Avukatlar Haftası nedeniyle Adana Barosu tarafından düzenlenen Geleneksel Hukuk Balosu Hiltonsa Otel'de gerçekleştirildi. Baloya protokol üyeleri ve avukatlar büyük ilgi gösterdiler. Baloya Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan v. Zihni Aldırmaz, Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Sabri Beytorun, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya ile avukatlar katıldı. Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyedi: "Bizler avukatız. Geçtiğimiz bir yıl süresince savunmanın sorunları ile ilgili yargının ihtiyaçları konusunda aklımızın erdiği, dilimizin döndüğü kadar çok konuştuk. Dilerim bundan sonraki süreçte bu sorunlar yaşanmasın veya en aza indirgenebilsin. Yorucu ve stresli bir yılı geride bıraktık. Şimdi bir nebze olsa da bu ortamlardan uzaklaşacağız. Hepinize mutlu ve güzel bir gece geçirmenizi diler, saygılar sunarım" dedi. Konuşmanın ardından yemeğe geçildi. Yemek sırasında yerel sanatçılar sevilen pop tarzı ve türküleri seslendirdi. İlerleyen dakikalarda avukatlar, modern dans, halk oyunları ve halay ile pisti bir an olsun boş bırakmadılar.