AVUKAT EREN EYLEM DÖNMEZER DE ADAY ADAYLIĞINI BAROMUZDA AÇIKLADI
29/08/2013
Adana Barosu üyesi Avukat Eren Eylem Dönmezer, Çukurova CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını Baromuzda açıkladı. Açıklama sırasında Baro Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Baro Saymanı Av. Ümit Büyükdağ Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ziya Yalaz, Av. Zehra Bulut, Av. Burcu Pul Turan ve Av. Osman Olcay da hazır bulundu.
Baro Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında meslektaşını kutlayan Adana Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, en genç belediye başkan aday adayı olması ve meslektaşlarının da sevgi, saygı ve takdirini kazanan bir isim olduğunu belirterek, "Siyasetin her alanında kadınlarımızın yer almasının yanı sıra meslektaşlarımızın bu işe soyunmaları bizleri mutlu etmektedir. Kendisini kutluyor, bu zorlu yolda başarılar diliyorum" dedi.
Avukat Eren Eylem Dönmezer de, Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık ve Yönetim Kurulu Üyelerine kendisi hakkında iyi dileklerini sunmaları ve moral desteklerinden dolayı teşekkür etti. Uzun yıllar siyasetin içerisinde görev aldığını belirten Dönmezer, "Yerel yönetimlerin güçlendirilmesinin çağdaş demokrasinin vazgeçilmez parçası olduğuna inanıyorum. 350 bin nüfusu ve 240 kilometre karelik yüzölçümü olan Çukurova İlçesi'ne bilgi birikimim ve 15 yıllık mesleki deneyimimle hizmet etmeye talibim. İlçeyi tanıyor ve ihtiyaçlarını biliyorum. Çağdaş belediyecilik vizyonu ve kolektif çalışmayla Çukurova İlçesi'nin çehresini değiştirmeyi hedefliyorum. Çukurova'da çağdaş, katılımcı, herkese eşit mesafede duran yönetim anlayışıyla hizmet vermeye adayım" diye konuştu.
Diğer Haberler