AV. NUR SELEN BÜYÜKÖZTEKİR’İN AVUKATLIK BÜROSU, BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’IN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

02/12/2021

Baromuz üyesi meslektaşımız Av. Nur Selen Büyüköztekir’in avukatlık bürosu törenle açıldı. Açılış kurdelesini Başkanımız Av. Semih Gökayaz kesti. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, genç meslektaşımıza başarılı bir çalışma hayatı dileyerek “Her avukatlık bürosu adalete açılan bir kapıdır. Genç meslektaşımız da adaletin sağlanması için çalışırken, mesleğine duyduğu sevgi ve heyecan sayesinde başarılı olacaktır. Bundan hiç kuşkum yok. Bugün açılışını yaptığımız Av. Nur Selen Büyüköztekir’e ait avukatlık bürosunun ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Törene, genç meslektaşımızın ailesi, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.