Av. MEHMET BARIŞIK'IN AVUKATLIK BÜROSU GENEL SEKRETERİMİZ Av. İLKER MENGÜ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERIMİZİN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

20/11/2022

Baro Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mer Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi ve Av. İlker Güzel, Baromuz üyesi Av. Mehmet Barışık'ın Avukatlık Bürosunun açılışını yaptı.  Açılış kurdelesini kesen Av. İlker Mengü konuşmasında meslektaşını kutladı ve bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.  Av. Mengü meslektaşının meslekte başarılı olacağına inandığını ifade etti.  Av. Mengü sözlerine şöyle devam etti;  “Mehmet Barışık'ı stajından beri tanıdığım bir meslektaşım. Avukatlık mesleği sabır, inat, mücadele ve asla pes etmemeyi gerektiren bir meslektir. Arkadaşımın mesleğine karşı duyduğu heyecanı, bilgisi, donanımı ve çalışkanlığının yanı sıra azimli ve sosyal ilişkilerindeki başarısıyla avukatlık mesleğinde başarılı olacağını ortaya koymuştur. Avukatlık Bürosu’nun mesleğimize, kentimize ve hukuk camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”  Açılış törenine Adana Milletvekili Orhan Sümer, Ayhan Barut, Baro Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. İlker Güzel, Av. Nevzat Elçi, Baromuz üyesi meslektaşımız Av. Müslüm Susar, Av. Kazım Barışık Av. İbrahim Can, Av.Yusuf Yıldız, Av.Fuat Faik Altınyüzük, Av.Görkem Sarpkaya, Av Zeynep Barışık, Av. Ezgi Biricik Barışık, meslektaşımızın ailesi, arkadaşları ve davetli topluluğu katıldı.  Av. Mehmet Barışık, tüm konuklarına açılışa katıldıkları için teşekkür etti.  Tören, büroda sohbet ortamında sona erdi.