Av. HAMZA DEMİR ve Av.FUNDA DEMİR’İN AVUKATLIK BÜROSU BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ'IN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

29/09/2022

Başkanımız Av Semih Gökayaz, Baromuz üyesi Av. Hamza Demir ve Av. Funda Demir'in, Avukatlık Bürosunun açılışını yaptı. Açılış kurdelesini TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük ile birlikte kesen Av. Gökayaz, konuşmasında meslektaşlarını kutladı ve bürolarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Av. Gökayaz, konuşmasına şöyle devam etti:
"Avukatlık mesleği, yurttaşın adalet arayışındaki en önemli köprüdür. Her avukatlık bürosu adalete açılan bir kapıdır. Av. Hamza Demir ve Av. Funda Demir’in, adaletin gerçekleşmesi için korkmadan, bıkmadan, usanmadan mücadele edip başarılı olacağına inancım tamdır. Av.Hamza ve Av. Funda Demir Avukatlık Bürosu’nun mesleğimize, kentimize ve hukuk camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, hak, hukuk ve adalet yolunda mesleki faaliyetlerini yürütecek olan meslektaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Törene, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, TBB Genel Sekreteri Av Veli Küçük, TÜRAVAK Denetleme Kurulu Üyesi Av. Sabahattin Gümüş, Baromuz Disiplin Kurulu Başkanı Av.Filiz Kaçan Yatmaz, Baromuz üyeleri Av. Mecnun Yatmaz, Av.Tugay Bek, Av.Ali Çaldır, Av.Mehmet Ali Önal, Av.Ekrem Toybuklu, Av. Şaban Bal ve Av. Ziya Şahin ile meslektaşımızın ailesi, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende Av. Hamza Demir ve Av. Funda Demir, katılımları için tüm konuklarına teşekkür etti.