AV.HALİL İBRAHİM ÖZKAN’A MESLEKTE 25.YIL PLAKETİNİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK TAKDİM ETTİ

09/04/2019

Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında “5 Nisan Avukatlar Günü”nde düzenlenen “Meslekte 25. Yıl Plaket” törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Baromuz mensubu Av. Halil İbrahim Özkan’a plaketini Başkanımız Av. Veli Küçük takdim etti.

Başkanlık odasında yapılan programda meslektaşına ‘nice 25 yıllar’ temennisinde bulundu ve mesleğimize yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Baromuz mensubu Av. Halil İbrahim Özkan da, 25 yıl plaketini Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ten almaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “5 Nisan Günü plaket alan tüm meslektaşlarımı buradan kutlarım. Aralarında olmayı çok isterdim. Baromuza, başkanımıza ve yönetimimize bu nazik jestlerinden ötürü çok teşekkür ederim.” dedi

Törende Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyarete gelen Aksaray Barosu’ndan stajyer avukatlar Habibe Uçan ve Gülveren Yaşar da törende hazır bulundu.