AV. BERKE AKAR VE AV. ALİ ÜNAL’IN AVUKATLIK BÜROSU BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’IN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

14/10/2021

Baromuz üyesi meslektaşlarımız Av. Berke Akar ve Av. Ali Ünal’ın avukatlık bürosu törenle açıldı. Büronun açılışını Adana Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz yaptı. Açılış kurdelesini kesen Başkanımız Av. Gökayaz, her avukatlık bürosunun adalete açılan kapı olduğunu söyledi. Başkanımız Av. Semih Gökayaz şöyle devam etti: “Genç meslektaşlarım hak, hukuk ve adaletin gerçekleşmesi için elinden geleni yapacaktır. Genç meslektaşlarım mesleklerini en iyi şekilde ifa ediyor. Bundan sonra da en iyi şekilde yapacağından kuşku duymuyorum. Avukatlık onurlu ve kutsal bir meslektir. Berke ve Ali arkadaşlarımızın bugün yaşadığı heyecanın meslek yaşantısı boyunca süreceğine inancım tamdır. Yeni büronun mesleğimize, kentimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan @nevalyurtdas @devilsadvct
#AdanaBarosu #avukat #avukatlar #hukuk #hukukçu