Av. ALİ COŞKUN ONGUN'UN SUNUMUYLA “AVUKATLIK ÜCRET SÖZLEŞMELERİ” KONULU SEMİNER YAPILDI

13/05/2022

Baromuz tarafından düzenlenen "Avukatlık Ücret Sözleşmeleri" konulu seminer Av. Ali C. Ongun'un sunumuyla Adliye Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sunumunu interaktif bir şekilde yapan İstanbul Barosu üyesi Av.  Ali C. Ongun, avukatlık ücret sözleşmeleri ve doğabilecek uyuşmazlıkları, ihtilaflarda sözleşme yapılması ile yapılmaması arasındaki farkları izah etti.

Av. Ongun, uygulamalardan örnekler verdi ve mutlaka sözleşme yapılması gerektiğini ifade etti. Av. Ongun, mahkemelerde bilirkişilik görevini yürütürken edindiği deneyimlerini paylaştı.  Av. Ongun, katılımcıların kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı.

Seminer sonunda Av. Ongun’a, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir ve Baromuz üyesi Av. Bahar Melek Dizdar tarafından Teşekkür Plaketi sunuldu.

Seminerde, Staj Komisyonu Koordinatörümüz ve Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyemiz Av. İlker Güzel, Staj Komisyonu Başkanımız Av. Furkan Kılıç yer aldılar.