ANTALYA BAROSU BAROLİG AV. MÜZEYYEN BOYLU SEZONU KUPALARI BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILDIĞI TÖRENLE VERİLDİ

27/01/2020

Antalya Barosu Spor Kurulu tarafından yapılan uzun yıllardır yapılan Barolig Futbol Turnuvası Av. Müzeyyen Boylu sezonu final müsabakası ile son buldu.
Antalya Barosu’nun her yıl düzenlediği Barolig Futbol Turnuvası 2019-2020 sezonunu Av. Müzeyyen Boylu’ya adandı.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve plaketlerinin takdim edildiği törende hazır bulundu. Burada yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımları kutladı. Meslektaşımızın adını ölümsüzleştirdiği ve kadın cinayetlerine dikkat çektiği için Antalya Barosu’na teşekkür etti. Çok önemli bir hassasiyetin ortaya konulduğunu, turnuvanın kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin salt eğitim sorunu olmadığını, bireysel ve toplumsal bilinçlenme ile önlenebileceğinin en çarpıcı örneği olan doktor kocasının kurşunları ile yaşamını kaybeden meslektaşımıza atfedilmesinin çok anlamlı bulduğunu, önümüzdeki dönemlerde aynı ve benzer hassasiyeti Adana Barosu olarak gözeterek “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları”nı dönemin sembol isimlerinden tercih ederek ve onları anarak, toplumsal duyarlılığı vurgulayacaklarını ifade etti.
Törende, Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan, Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı Av. Gazal Bayram Koluman, Antalya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Cem Soyer, Genel Sekreter Özhan Karazeybek de hazır bulundular ve birer konuşma yaptılar.