ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. ERİNÇ SAĞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI AV. KEMAL KORANEL, BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

13/10/2021

Ankara Barosu Başkanı Av. Erinç Sağkan, Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti. Av. Sağkan’a, Ankara Baro Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel de eşlik etti. Samimi bir ortamda geçen buluşmada, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Özcan Delihasan ve Av. Erkan Çetin, önceki dönem Başkanımız Av. Veli Küçük ve önceki dönem Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş ile meslektaşlarımız da yer aldı.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Av. Gökayaz, “Erinç başkanımla 1995 yılında, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1/C sınıfından başlayan dostluğumuzu, bugün ülkemizi içinde bulunduğu adalet krizinden çıkarmak için omuz omuza verdiğimiz mücadeleye taşıdık. Baro başkanları olarak sorumluluğumuzu biliyoruz ve bu sorumluluğun gereği olarak çok çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan ise “Baro seçimlerini tamamladık, yeni bir enerjiyle gücümüzü tazeledik. Hak, hukuk ve adalet mücadelesine hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan