AMAÇ ARABULUCULUK MERKEZİNDEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06/12/2022

Amaç Arabuluculuk Merkezine mensup Baromuz üyesi meslektaşlarımız Arb. Av. Aylin Sonal Arb. Av. Yasemin Tanır, Arb. Av. Badegül Bozkurt Uludağ, , Arb. Av. Tuğba Akkoca, Arb. Av. Fatma Köylü, Arb. Av. Hülya Kahyalar, Arb.Av. Mustafa Çinkılıç ve Arb. Av. Recai Salt, Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkürlerini sundu.

Mesleki konuların konuşulduğu ziyarette; Başkanımız Av. Semih Gökayaz’a, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan eşlik etti.

Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.