ADLİYE SARAYI PTT ŞUBE MÜDÜRÜ VEÇALIŞANLARI BAROMUZU ZİYARET ETTİ

07/11/2018
ADLİYE SARAYI PTT ŞUBE MÜDÜRÜ VEÇALIŞANLARI BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Adliye Sarası PTT Şube Müdürü aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur Çiftçi ve memurları Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük; nazik ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, görüşmede; Adana Adliyesinin çok parçalı şekilde hizmet vermesinin sadece hakim, savcı, avukat ve adliye çalışanlarının değil aynı zamanda yurttaşların da sorunu olduğunu, Yeni adliye binasının bir an evvel tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.

Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ile Adliye Sarayı PTT Şube çalışanları Harun Yılmaz, Müge Özel ve Züleyha Gökçe de hazır bulundular.

Ziyaret sonunda Adliye Sarası PTT Şube Müdürü aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur Çiftçi, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e PTT logolu duvar saati hediye etti.