ADANA LİONS KULÜPLERİNDEN BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ

20/02/2020
ADANA LİONS KULÜPLERİNDEN BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİ

Adana Lions Kulüp 4. Kesim Başkanı Ayşe Aslan, Ziyapaşa Lions Kulübü Dönem Başkanı Ziya Baltalı, Taşköprü Lisons Kulübü üyesi Av. Mustafa Can Coşkan ve Zeliha Demir Baromuza ziyarette bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, konuklarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Sivil toplum örgütlerinin daha çok çalışarak gelecek nesillere iz bırakacak eserler bırakması gerektiğini, bu hususta herkese düşen görev olduğunu dile getirdi.

Adana Lions Kulüpleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştireceği “2020 Çocuk Projesi” anlatıldı. Bu ziyaret kapsamında Anıtkabir’i görmeyen çocukların Ata’larının huzuruna çıkarılacağı ifade edildi. Ayrıca bugüne kadar ki yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Sohbet ortamında geçen görüşmede Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün yanı sıra, yönetim kurulu üyemiz Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Mustafa Çinkılıç da hazır bulundu.