ADANA KENT KONSEYİ HAYVAN HAKLARI ÇALIŞMA GRUBU BARO BAŞKANIMIZA 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİNDE BULUNDU.

08/11/2018

Adana Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu üyeleri, Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı, Metin Yıldırım, Bülent Ok, DOHAYKO Başkanı Nesrin Çıtırık, Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Görür, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e kutlama ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz ay yapılan 30. Dönem Adana Baro Başkanlığı Olağan Genel Kurul ve Seçimlerinde yeniden başkan seçilmesinden ötürü kendisini kutlayan konuklarına teşekkür eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülkemizde ve kentimize hayvanlara yönelik son günlerde artan şiddet olayları ve yaşam hakları ellerinden alınan dilsiz dostlarımızın sorunları ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Yapılan görüşmede, tüm insanlığın ortak bir değeri olan yaşam hakkının tüm canlılar için de geçerli olduğu ve korunması için her iki kurumun yapabilecekleri ve işbirliği imkânları değerlendirilmiştir.
Ziyaret esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve Av. Furkan Kılıç da yer aldılar.