ADANA KENT KONSEYİ 6. DÖNEM 1. DÖNEM DEĞERLENDİRME VE YÖNERGE GENEL KURULU BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA YAPILDI.

10/02/2020

Adana Kent Konseyi 6. Dönem 1. Değerlendirme ve Yönerge Genel Kurulu toplantısı aynı zamanda yürütme kurulu üyesi de olan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla yapıldı.

Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı Adana Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer’in açılış konuşmasıyla başladı.

Biçer, Kent Konseylerinin siyaset üstü bir yapı olduğunu ve tek amaçlarının Adana için faydalı işler yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Emir Kavi, kent konseylerinin misyonunu, çalışmalarını ve faaliyet alanlarını anlattı.

Toplantının gidişatına ilişkin görüş, düşünce ve öneriler paylaşıldı, fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu arada Akdeniz Kadınlar Kulübü Bando Takımının 5 Nisan Avukatlar Günü ‘nde Atatürk Parkı’nda mini bir konser vermesi planlanıyor.

Baro Başkanımız Av.Veli Küçük’ün de kent konseyi meclislerinin birbirinden çok farklı olan yönergeleri arasında çalışma esasları ve usul yönüyle yeknesak hale getirilmesi, her komisyonun kendi çalışma alanı ve amacına göre çalışması gerektiği düşüncelerini paylaştı. Yapılan oylamalar sonucu yönerge değişikliği önergeleri kabul edildi.