ADANA İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞKANI VE YÖNETİMİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

07/11/2018

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve yönetimini yeniden seçilmesinden tebrik ederek, başarı dileğinde bulundular.

Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin'in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaret nedeniyle Adana İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Sohbet esnasında kentin gelişimine katkı koymak için yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ile İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt arasında her iki kurum arasında ortak çalışmalar hakkında durum değerlendirilmesi yaptı.