ADANA İCRA DAİRELERİ MÜDÜRLERİ, BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

12/10/2021

Adana Genel İcra Dairesi Müdürü Metin Özer, Adana Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürü Eyüp Göçer, Adana Banka Alacakları İcra Dairesi Müdürü İhsan Ateş ve Adana Abonelik Sözleşmeleri İcra Dairesi Müdürü Ayla Aydıner, Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yeni icra dairesi modeli nedeniyle usul ve işlemlerde yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında görüş alıverişinde bulunuldu.
Görüşmede, bu sistemin amacının verimliliği arttırmak ve icra dairelerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak olduğu, icra işlemlerin elektronik ortam üzerinden yapılmasının amaçlandığı ifade edildi.
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, sistemin yerleşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu, yaşanan sorunların da karşılıklı iletişim ve personel eksikliğinin giderilerek çözülebileceğinin altını çizdi.
Stajyer avukatlara yönelik yeni icra müdürlüklerinin işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunmaları talebi de icra müdürleri tarafından olumlu karşılandı. Başkanımız Av. Gökayaz, icra müdürlerine bu konuda verecekleri destek nedeniyle teşekkür etti.

#AdanaBarosu #hukuk #avukat #icra