ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (ASKİ) GENEL MÜDÜRÜ NESRİN VURSAVUŞ, BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

19/11/2021

ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş, ASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Vekili Av. Dilek Nur Küçük, 1. Hukuk Müşaviri Av. Deniz Taciroğlu ile Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ASKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Başkanımız Av. Semih Gökayaz da ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Başkanımız Av. Gökayaz “Baro yönetimi olarak, mesleki dayanışmaya çok önem veriyoruz. Üyelerimize yönelik birçok hizmet ve çalışma yürütüyoruz.” dedi.
SUYUMUZU İDARELİ KULLANMALIYIZ
ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş da, dünyada su sıkıntısı ve kuraklığın her geçen gün endişe verici boyuta ulaştığını hatırlatarak, “Yurttaşlarımızdan sularını idareli kullanmalarını, özellikle bağ bahçe sulamalarında yağmurlama modelini tercih etmelerini istiyoruz.” dedi.
Görüşmede, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün ve Çocuk Hakları Merkezi Başkanımız Av. Gamze Lamba Apaydın da hazır bulundular.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan @nevalyurtdas @devilsadvct @av.nevzatelci