ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELDETAŞ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMURAN KARACA’DAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

29/11/2022

Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca, Adana Büyükşehir Belediyesi Yazı işleri ve Kararlar Daire Başkanı Ali İhsan Özdelik ve Adana Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Aziz Güzel ile birlikte Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. Baro Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü’nün eşlik ettiği ziyarette, kent ve ülke gündemine dair konular konuşuldu.
Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.