ADANA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 2. HUKUK DAİRESİ BAŞKANI TÜRKMEN TÖRELİ BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

14/10/2021

Adana Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 2. Hukuk Dairesi Başkanı Türkmen Töreli, Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkanımız Av. Gökayaz, ilgili tüm kurumlar olarak adaletin tesisi amacında birleştiklerini, bu doğrultuda birlikte çalışmaktan ötürü mutlu olduklarını dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özcan Delihasan da hazır bulundu.
@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan @nevalyurtdas @devilsadvct

#AdanaBarosu #hukuk #adalet