ADANA BAROSU ÜYELERİ BELEMEDİK’İN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİ

19/10/2021
ADANA BAROSU ÜYELERİ BELEMEDİK’İN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİ

Baromuz üyesi meslektaşlarımız, Spor Komisyonumuzun düzenlediği ‘Belemedik Doğa Yürüyüşü’nde buluştu. Doğa yürüyüşüne, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Duygu Özgüven, Av. Neval Yurtdaş, Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyemiz Av. Özcan Delihasan, Spor Komisyonu Başkanımız Av.Sefa Ün, Kültür Sanat Komisyonu Başkanımız Av. Fatih Aslan, avukatlar, stajyer avukatlar ve aileleri katıldı. Etkinlikte, Belemedik Kanyonu, Çakıt Vadisi ve Hicaz demiryolunun tarihi ve doğal güzellikleri görüldü. Avukatlar, aralıklarla yağan yağmura rağmen 11 kilometrelik güzergahta rastladıkları yerlerin doğal ve tarihi güzelliklerini fotoğraf kameralarının kadrajına sığdırmayı da ihmal etmediler.

İLK DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜ BELEMEDİK’E GERÇEKLEŞTİRDİK.
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “İlk doğa yürüyüşümüzü Belemedik’e gerçekleştirdik. Gerçekten güzel bir gün yaşadık. Belemedik mutlaka görülmesi gereken bir yer. Adana’da yaşayan bizler için en çok bir saat uzakta birçok cennet köşe var. Bu yerlerin keşfi için bu yıl masa takvimimizi meslektaşlarımızın da ilgisini çekecek Adana’ya en fazla bir saat uzaklıktaki cennet köşelere ait fotoğraflardan oluşturduk. Etkinliğimizi organize eden Spor Komisyonu Başkanımız ve komisyon üyelerine, katılım sağlayan meslektaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bizlere eşlik eden rehberler Efe Cansu ve Hüseyin Birbiri’ye de yöre hakkında verdikleri bilgilerle yürüyüşümüze katkı sağladıkları için teşekkür ederim.” dedi.

#AdanaBarosu #Belemedik #doğa #yürüyüş #spor