ADANA BAROSU GELENEKSEL DOKUZUNCU 5 OCAK KURTULUŞ KUPASI AVUKAT SPOR OYUNLARI’NA KATILAN TÜM TAKIM OYUNCULARINA, BAROMUZU TEMSİL EDEN TAKIMLARIMIZA, ORGANİZASYONUMUZA EMEK VE KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

10/01/2022

Adana Barosu geleneksel dokuzuncu 5 Ocak Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunları’nı başarıyla tamamlamanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz.

Adana’mızın kurtuluşunun 100. Yılında gerçekleştirdiğimiz organizasyonda futbol, basketbol ve voleybol kadın ve erkek branşlarında toplam 11 takımımız sahaya çıkarak bizleri en güzel şekilde temsil etmişlerdir.

“DOSTLUK HAVASINDA CENTİLMENCE MAÇLAR OYNANDI”

5 Ocak Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunları’na katılarak bizleri onurlandıran 17 barodan toplam 24 futbol, 10 kadın voleybol, 6 erkek voleybol olmak üzere toplam 40 takımın oyuncularına öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Baştan sona heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda kazanan takımın kaybedeni, kaybedenin de kazanan takımları alkışlaması çok anlamlıydı.

TAKIMLARIMIZIN GAYRETİ TAKDİRE ŞAYANDIR

Baromuzu en iyi şekilde temsil eden avukatlarımızın, stajyer avukatlarımızın, hukukçu meslektaşlarımızın, hukuk fakültesi öğrencilerimizin ve diğer oyuncularımızın futbol, voleybol ve basketbol branşlarında gösterdikleri gayret takdire şayandır.

Futbolda; Adana Barosu Futbol Takımımız, Adana Barosu Adonis Futbol Takımımız, Adana Barosu Anadolu Futbol Takımımız, Adana Barosu Anka Futbol Takımımız, Adana Barosu Ceyhan Futbol Takımımız, Adana Barosu Veteran Futbol Takımımız, Voleybolda; Adana Barosu Kadın Voleybol Takımımız ve Adana Barosu Çukurova Kadın Voleybol Takımımız, Adana Barosu Erkek Voleybol Takımımız, Adana Karma Voleybol Takımımız Adana’da mücadele ettiler. Ayrıca, Adana Barosu Erkek Basketbol Takımımız da Mersin Barosu’nun düzenlediği Limon Çiçeği Turnuvasında yer aldı.

Adana Barosu Veteran Futbol Takımımız ve Adana Barosu Adonis Futbol Takımımız ‘Futbol Altın Grubu’na kalarak mücadelesini sürdürmüş ve Altın Grup’ta  7. ve 8. sıralarda yer almışlardır. Adana Barosu Anka Futbol Takımımız ‘Futbol Gümüş Grubu’nun şampiyonluk maçına çıkmış ve Gümüş Grubun ikincisi olmuştur. Adana Barosu Futbol Takımımız da Gümüş Grup’ta oynayarak mücadelesini tamamlamıştır. Adana Barosu Anadolu Futbol Takımımız ve Adana Barosu Ceyhan Futbol Takımımız ‘Futbol Bronz Grubu’nda maçlarını oynayarak turnuvayı tamamlamışlardır. Adana Barosu Kadın Voleybol Takımımız da şampiyonluk maçına çıkmış ve turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştır.

Adana Barosu Erkek Voleybol Takımlarımız tüm maçlarında sergilediği mücadeleleriyle beğeni topladılar. Adana Barosu Erkek Basketbol Takımımız, Mersin Barosunun düzenlediği Limon Çiçeği Turnuvasına katılarak turnuvayı tamamlamıştır.

Takımlarımıza göstermiş oldukları mücadeleleri için teşekkür ediyoruz.

Kadın ve Erkek Voleybol Bireysel Başarı Ödülleri :

En iyi Pasör: İrem Erten

En iyi Smaçör: Büşra Kaya

En iyi Orta Oyuncu: Elif Kaya

En iyi Libero: Rüya Kula

En Değerli Oyuncu: Senem Işıkel

Erkek Voleybol Bireysel Başarı Ödülleri :

En iyi Pasör: Tolga İlkay Ak

En iyi Smaçör : Muhammet Aydın

En iyi Orta Oyuncu: Emirhan Özdinçer

En iyi Libero: Gökberk Görücü

En Değerli Oyuncu: Burak Çayır

En Centilmen Takım ödülleri :

Sakarya Barosu Kadın Voleybol

Çukurova Kadın Voleybol

Turnuva sonunda ödül alan takım ve sporcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ORGANİZASYONUMUZDA GÖREV ALAN İSİMLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Turnuvamızın her aşamasında yer alan Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli’ye, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Duygu Özgüven’e, Av. İlker Güzel’e, Av. Gül Yalçın’a, Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özcan Delihasan’a, Spor Komisyonumuza, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün’e,  Spor Komisyonu Başkan Yardımcılarımız Av. Arda Aslankeser’e, Av. Kasım Yaraşır’a, Av. Osman Ali Kemaneci’ye, Turnuvamızın açılış törenlerinde yer alan Yüreğir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit Yılmazel’e, Adanalı ünlü spor adamı ve milli futbolcu Ercan Aslankeser’e, turnuvada tüm sahalarda gözlemcilik görevlerini yürüten spor komisyonu üyesi Av. Esma Çömelek’e, Av. Volkan Hüseyin Ertem’e, Av. Mert Kök’e, Av. Nuri Şahin’e, spor komisyonu üyesi Av. Hüseyin Karadağ’a, spor komisyonu üyesi Av. Alparslan Uçman’a,  Av. Alican Eşitmez’e, Av. Rafet Can Ocak’a, Av. Hasan Çoğun’a, Av. Cengizhan Dalgıç’a, Av. Berke Burak Erdemli’ye, spor komisyonu üyesi Av. Emin Coşkun’a, Av. Halil Elsem Cangüven’e, spor komisyonu üyesi Av. Öykü Eşberk’e, spor komisyonu üyesi Av. Başak Kınık’a, spor komisyonu üyesi Av. Salih Çelikten’e, spor komisyonu üyesi Av. Halil İbrahim Dönmez’e, Av. İrem Burgu’ya, Av. İrem Erten’e, Av. Mehmet Furkan Biçer’e, Av. Oktay Tavşan’a, Av. Oğuzhan Çökdü’ye, spor komisyonu üyesi Av. Sevda Sevilmiş’e, spor komisyonu üyesi Av. Berat Şimşek’e, spor komisyonu üyesi Av. Eren Gürbüz’e, Av. Alparslan Üresin’e, Hukuk Fakültesi öğrencileri Kıvanç Gençer’e, Cem Tursun’a, Akın Ölmez’e, Muhammet İlker Özer’e  ve tüm spor komisyonu üyesi meslektaşlarımıza, avukat, stajyer avukat, öğrenci, baro personellerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Spor oyunlarımızın Disiplin Kurulu’nda görev yapan Av. Sefa Ün’e, Av. Hüseyin Karadağ’a, Av. Rafet Can Ocak’a, Av. Halil Elsem Cangüven’e, Av. Onur Öztürk’e, Av. Taner Kanarığ’a ve Av. Yiğitcan Topaç’a katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

Organizasyon sürecinde destek ve katkılarını esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediyesi’ne, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü’ne, TFF İl Hakem Kurulu’na, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Hakem Kurulu’na ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne şükranlarımızı sunuyoruz.

Gelecek yıl görüşmek dileğiyle…

Adana Barosu Başkanlığı