ADANA BAROSU BASKETBOL TAKIMIMIZDAN BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06/12/2022

Adana Barosu Basketbol Takımımız, Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Başkanımız Av. Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve misafirlerine teşekkür etti.
Ziyaret esnasında, önümüzdeki ay yapılacak Geleneksel Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları öncesinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Sohbet ortamında geçen ziyarette; Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Spor Komisyonu Koordinatörü Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlker Güzel, Komisyon Başkanımız Av. Ahmet Sözeri, Adana Barosu Basketbol Takım Kaptanı Av. Süleyman Polat, oyuncular; Av. Kemal Ümütçü, Av Rıfat Payalı, Av.Onur Sezai Akıncı, Av.Mete Kenanoğlu, Av.Arda Müftüoğlu ve Av.Semih Kadir Atlı hazır bulundu. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, basketbolculara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek, her zaman sporcularının arkasında olduklarını söyledi.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.