ADANA BAROSU AV. ALTUĞ POLAT TİYATRO TOPLULUĞU VE MÜZİK TOPLULUĞUMUZUN ÜYELERİNE PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

01/07/2022

Bu yıl Moliere’nin komedya türündeki 'Cimri” adlı oyununu başarılı performanslarıyla sergileyen Adana Barosu Av. Altuğ Polat Tiyatro Topluluğu ile Müzik Topluluğumuzun 23 Mart ve 31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen birbirinden güzel konserleriyle sahne alan meslektaşlarımızı plaketle ödüllendirdik.  Baro Tesislerimizde gerçekleştirilen törene, Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ayşe Duygu Özgüven, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Av. İlker Güzel ve Av. Gül Aslan ile Topluluklarımızda yer alan meslektaşlarımız katıldı.

"YETENEKLİ BİR BAROYUZ”

Gecede konuşma yapan Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “Bu güzel akşamda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepiniz ayrı ayrı birer değersiniz. Avukatların yeteneklerinin ne kadar sınırsız olduğu tiyatro ve müzik etkinlikleriyle herkese gösterilmiştir. Bizlere unutulmaz sahne performansları izlettiniz. Baromuza kattığınız değer için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Baromuzun 100. Yılını kutlayacağız. Tiyatro topluluğumuz çıtayı çok yükseltti. Gelecek yıl oyun sayısını iki değil daha fazla sergileyecek şekilde bir planlama yapalım.  Müzik Topluluğumuz, Kahramanmaraş’ta verdikleri konserle de bizleri gururlandırdı. Baro olarak sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Müzik ve tiyatro topluluğumuzun bugünlere gelmesinde emekleri olan Av. Altuğ Polat ile Oda Koromuzun kurucusu Av. Serant Gülşen’i rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra tiyatro ve müzik topluluğu üyeleri plaketlerini almak üzere sahneye davet edildi.

Av. ALTUĞ POLAT TİYATRO TOPLULUĞUMUZ; Av. Yılmaz Yurtturu, Av. Fatih Aslan, Av. Ayşenur Atıcı, Av. Bihter Açıkkan, Av. Buse Secenoğlu, Av. Gizem Sahip, Av.  Meryem Eren Şahin, Av. Mustafa Serdar Demirtaş, Av. Pelin Gençdal, Av. Seda Sağ, Av. Sibel Öner, Av. Tolga Kaan Pataz’a,

MÜZİK TOPLULUĞUMUZ; Av. Uğur Buğra Tanır, Av. İkbal Özlem Arıoğlu, Av. Neriman Demirci, Av. Havva Sakın, Av. İrem Saluk, Av. Zeynep Selin Uğurlu, Av. Mehmet Can Kurt, Av. Ayşenur Keçe, Av. Gökhan Umurhan, Av. Çiğdem Yasemin Tekdemir, Av. İsmail Mutlu, Av. Ercan Kılınç, Av. Yusuf Semih Altıntaş, Av. Merve Toğma, Av. Ezgi Gökoğlu, Av. Merve Tuna, Av. Ulaş Avşar, Av. Rojda Yıldırım,  Av. Gizem Çalışkan, Av. Elif Mantı Açıkgöz, Av. İsmail Mutlu, Av. Ayşenur Keçe, Av. Gökhan Umurhan, Av. Gülen Diler, Av. Aykan Eser, Stj. Av. Ali Çağatay Biçer, Stj. Av. Alperen İyi, Stj. Av. Boran Anlar ve Stj. Av. Nagihan Özenli’ye plaketleri takdim edildi.