ADANA ADLİYESİNDE HİZMET VEREN AĞIR CEZA MAHKEMELERİNİN BİR KISMI BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BİNASINA TAŞINMIŞTIR.

09/03/2018

MEVCUT ANA ADLİYE BİNASINDA YAŞANAN YER SIKINTISI VE VE ARTAN İŞ YÜKÜ NEDENİYLE 2.-11.-12. ve -13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ ADANA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİNDE HİZMET VERECEK OLUP; 12. AĞIR CEZA MAHKEMESİNİN 1. HEYETİ ADANA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİNİN 5. KATINDA BULUNAN E/BLOK 502 NUMARALI, 2. HEYETİN İSE E/BLOK 513 NUMARALI ODASINDA 12 MART 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN FAALİYET GÖSTERMEYE BAŞLAYACAKTIR.

MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE SAYGIYLA SUNARIZ.