ADANA ADLİYESİ İCRA MÜDÜRLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

15/10/2021
ADANA ADLİYESİ İCRA MÜDÜRLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

Adana Adliyesi 1. İcra Müdürü Işılay Ilgaz, 3. İcra Müdürü Cemile Cengiz Kavak, 4. İcra Müdürü Ali Keşli, 5. İcra Müdürü Ramazan Aksan, 6. İcra Müdürü Veysal Yılmaz, 7. İcra Müdürü Elif Kocalar, 9. İcra Müdürü Ali Yeşil, 11. İcra Müdürü Levent Ilgaz, 12. İcra Müdürü Coşkun Yıldırım ve 14. İcra Müdürü Bekir İhsan Gülege, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanımız, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen görüşmede, icralarda yaşanan genel sorunlar ve çözümlerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özcan Delihasan ve önceki dönem Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş de katıldı.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan @nevalyurtdas @devilsadvct
#AdanaBarosu #adliye #icra #hukuk #avukat