ADALET VE KALKINMA PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY, BARO BAŞKANIMIZ AV.SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

19/10/2021

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı İsa Bozkurt da hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Av. Semih Gökayaz, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verip, “Meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için önemli bir sorumluluk üstlendik. Tüm meslektaşlarımız el ele verdiği vakit çözemeyeceğimiz sorun yoktur.” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ise “Baromuzda genel kurul sonrasında yeni bir süreç başladı. Size ve yönetim kurulunuza görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Başkanımız Av. Semih Gökayaz, konuğuna yeni Adana Adliyesi’ndeki hizmet birimlerimizin devam eden inşası ve tefrişatı hakkında bilgi paylaştı.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @devilsadvct
#AdanaBarosu #Akparti #AKP #avukat #Adana