“5 OCAK KURTULUŞ RESEPSİYONU” BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA YAPILDI

06/01/2019

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde “5 Ocak Kurtuluş Resepsiyonu” Hiltonsa Oteli’nde gerçekleştirildi.

Hiltonsa Oteli’nde düzenlenen resepsiyona başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere, kent kurmayları ve Adanalılar yoğun katılım gösterdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, resepsiyona gelen konukları girişte eşiyle birlikte karşıladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 15. yılında hazırlanan tanıtım filmi gösterildi. Devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı.

Resepsiyona; Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adana milletvekilleri çok sayıda kurum ve kuruluş ile siyasi parti temsilcisi, kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı.