“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI”NIN FUTBOL FİNALİ NEFES KESTİ

13/01/2020
“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI”NIN FUTBOL FİNALİ NEFES KESTİ

İZMİR BAROSU KÖRFEZ TAKIMI 3. KEZ ŞAMPİYON OLDU

Baromuzun ev sahipliğinde bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz ‘5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları'nın basketbol, erkek - kadın voleybol ile futbol dallarındaki final ve kapanış törenleri görkemli oldu.

Muharrem Gülergin Stadında oynanan final maçında İzmir Barosu Körfez Takımı İle Malatya Barosu karşı karşıya geldiler. Nefes kesen mücadelenin normal süresi ilk yarıda atılan gollerle 2-2 tamamlandı. Statü gereği penaltı atışları sonunda rakibini 7-6 yenen İzmir Barosu Körfez turnuva 3. şampiyonluğuna ulaştı. İzmir ekibi maç sonunda haklı sevinç yaşadı. Karşılaşmayı çok sayıda meslektaşımız ve sporsever büyük bir keyifle izledi.

Ankara Barosu Ottomans Takımı da üçüncü oldu.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük kupa töreninde şampiyon olan İzmir Barosu’nu ve finale kadar yükselen Malatya Barosu’nun oyuncularını kutladı. Şampiyon olan İzmir Barosu Körfez Takımına kupasını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük takdim etti.
Malatya Barosu’na İkincilik kupasını Baro Başkanımız ve Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz birlikte verdi.

Turnuvada normal suresi 3-3 biten maçta Adana Barosu Futbol Takımı penaltılarda 4-3 yenen Ankara Barosu Ottomans Futbol Takımı kazandı. Üçüncü olan Ankara Barosu Ottomans Takımı adına Spor Komisyonu Başkanımız Av. Kürşat Anıl’a Başkanımız Av. Veli Küçük ve komisyon üyemiz Av. Hasan Yuvalı verdi.

BAŞKANIMIZ TURNUVAYA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, oyunların Adana adına bir zenginlik olduğunu, kentin tanınmasına ve güzelliklerinin anlaşılmasına da önemli katkılar sağladığını bildirdi.

Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvaya katılan takım sorumluları da Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e, Adana Barosu'na, yönetim kuruluna ve personelimize kendilerine sunulan imkanlara ve sergilenen ev sahipliğimizden dolayı memnuniyetlerini ilettiler.

Bu arada Baro Tesislerinde turnuvaya katılan tüm takım ve oyuncularına Başkanımız Av. Veli Küçük, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş’ün katılımıyla Gala Yemeği verildi.