“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI” GÖRKEMLİ FİNAL İLE TAMAMLANDI

06/01/2019
“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI” GÖRKEMLİ FİNAL İLE TAMAMLANDI

Baromuzun ev sahipliğinde 3-6 Ocak 2019 tarihleri arasında basketbol, voleybol ve futbol dallarında bu yıl yedincisini düzenlediğimiz ‘5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları'nın final ve kapanış törenleri görkemli oldu.

ANKARA BAROSU MASTERLER ŞAMPİYON OLDU

Kayhan Kaynak Kardeşler Stadında oynanan futbol final maçında Hatay Barosu Takımı İle Ankara Barosu Masterler Takımı finalde karşı karşıya geldiler. Normal süresi 1-1 biten ve penaltı atışları sonunda rakibini 5-4 yenen Ankara Barosu Masterler şampiyon oldu.
İzmir Barosu Körfez Takımı da üçüncülük maçında Şanlıurfa Barosu’nu yendi.

Şampiyon olan Ankara Barosu Masterler Takımına kupasını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük takdim etti.

Hatay Barosu’na İkincilik kupasını Baro Başkanımız ve Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz birlikte verdi.

Üçüncü olan İzmir Barosu Körfez Futbol Takımına da kupasını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük verdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Spor Komisyonu Koordinatörümüz Av. Nevzat Elçi, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Kürşat Anıl ve Spor Komisyonu üyeleri hazır bulundu.

“TURNUVAYA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ”

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, oyunların Adana adına bir zenginlik olduğunuı, kentin tanınmasına ve güzelliklerinin anlaşılmasına da önemli katkılar sağladığını bildirdi. Av.Küçük, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi

Turnuvaya katılan takım sorumluları da Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e, Adana Barosu'na, yönetim kuruluna ve personelimize kendilerine sunulan imkanlara ve sergilenen ev sahipliğimizden dolayı memnuniyetlerini ilettiler.