“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI” BASKETBOL TURNUVASI DA TAMAMLANDI

13/01/2020
“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI” BASKETBOL TURNUVASI DA TAMAMLANDI

Baromuzun ev sahipliğinde 9-12 Ocak 2020 tarihleri arasında bu yıl sekizincini düzenlediğimiz ‘5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları'nın basketbol turnuvası da tamamlandı.

İSTANBUL BAROSU ŞAMPİYON OLDU

Menderes Spor Salonunda oynanan final maçında İstanbul Barosu Takımı, Mersin Barosu Takımı 64-45 yenerek şampiyon oldu.
Eskişehir Barosu da Konya Barosu’nu 66-59 yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.
Şampiyon olan İstanbul Barosu ve ikinci olan Mersin Barosu’na Baro yönetim kurulu üyemiz Av. Miyesser Erselan Önenli, önceki dönem Baro Başkan Yardımcımız Av. M. Hakan Önenli, Basketbol sorumlusu Av. İlker Güzel tarafından törenle kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Adana Barosu yönetim kurulu üyesi Av.Miyesser Erselan Önenli, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti
Turnuvaya katılan takım sorumluları da Adana Barosu'na, yönetim kuruluna ve personelimize kendilerine sunulan imkanlara ve sergilenen ev sahipliğimizden dolayı memnuniyetlerini ilettiler.
Turnuvaya;Adana, Ankara, İstanbul, Mersin, Kahramanmaraş, Eskişehir, Şanlıurfa ve Konya Barosu Basketbol Takımları katıldı.