5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ NEDENİYLE BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, KIDEMLİ MESLEKTAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİ

04/04/2024

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyasser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Güzel ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ayça Kara Sığırcı ile birlikte 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle baromuz üyesi kıdemli avukatlardan Av. Muhittin Göndermez ve Av. Sevgi Ateşok’u ziyaret etti.

Av. Muhittin Göndermez ve Av. Sevgi Ateşok, ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getirerek Baro Başkanımız Av. Gökayaz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini iletti. Kıdemli avukatlarımız meslekte yaşadıkları güzel anıları paylaştılar.

Başkanımız Av. Gökayaz, Av. Muhittin Göndermez ve Av. Sevgi Ateşok’un Avukatlar Günü’nü kutlayarak mesleğe verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Meslekte 49. yılını tamamladığını bildiren Av. Sevgi Ateşok ve 50 yıldan uzun zamandır bu mesleği icra ettiğini kaydeden Av. Muhittin Göndermez de, mesleklerini ne kadar çok severek yaptıklarını belirttiler. Sonrasında Başkanımız Av. Gökayaz ve yönetim kurulu, Av. Ateşok ve Av. Göndermez’e çiçek takdim etti. Toplu fotoğrafın ve keyifli sohbetin ardından ziyaret son buldu.