2014-2015 stajyer avukatlar eğitim yılı açıldı.

14/11/2014
2014-2015 stajyer avukatlar eğitim yılı açıldı.
Adana barosunun 2014-2015 stajyer avukatlar eğitim yılı açıldı. Açılış programında konuşan Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık stajyer avukatlara başarılar diledi. Programa konuşmacı olarak katılan avukat Adil Giray Çelik Adana Barosunun hukukun üstünlüğüne meslektaşlarına bağlı bir kurum olduğunu belirtti. Çelik, stajyer avukatlara avukatlık hukuku, meslek kuraları, fotoğraflar ve belgeler ışığında avukatlığın tarihçesini anlattı. Programın sonunda Baro Başkanımız Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, Çelik'e teşekkür plaketi takdim etti. Çelik de, Çıtırık'a evliliğini kutladı ve çiçek verdi. Açılış programının sonunda Baromuz tarafından hazırlanan pasta kesildi ve böylece yeni eğitim dönemi başladı.