MAZLUM –DER ADANA ŞUBESİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

08/08/2017
MAZLUM –DER ADANA ŞUBESİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Mazlum-Der Adana Şube Başkanı Av. Mehmet Ali Önal ile yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret ettiler.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; toplumun ve insanımızın ayrıştırıldığı ve kutuplaştırıldığı günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Av. Küçük, Adana Barosunun insan odaklı çalışmalarının, evrensel ilkelere dayalı hukuk devleti, demokrasi mücadelesinin bulunduğunu, bu çerçevede her zaman mazlumun ve mağdurun yanında yer alan bir anlayışı benimsediğini ifade etti.

Mazlum-Der Adana Şubesinin Başkanı Av. Mehmet Ali Önal, kısa süre önce şubenin faaliyetlere başladığını ifade ederek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi paylaştı.

Mazlum – Der Adana Şubesinin yönetim kurulu üyeleri Av. Ali Çaldır, Hamza Demir ve Hasan Kılınç’ın yanı sıra Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Duygu Özgüven de ziyarette hazır bulundu.