ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNDE ANMA PROGRAMI

13/07/2017
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNDE ANMA PROGRAMI

Ülkemizin uçurumun kıyısından döndüğü hain darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle 13 Temmuz saat 10.00'da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde, Prof. Dr. Selahattin Serin, Prof. Dr. Ali Osman Ateş, Prof. Dr. Ahmet Doğanay, Prof. Dr. Sait Polat ve Prof. Dr. Fatih Bilgili'nin katılımıyla '15 Temmuz Darbe Teşebbüsü ve Yansımaları' konulu panel düzenlendi.
Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından panelde 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan
sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından senatonun bildirisi okundu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Arıkan’ın moderatörlüğünü yaptığı panele Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Baromuzu temsilen Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, savcı, akademisyen ve davetli katılmıştır.