ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ GENÇ HUKUKÇULAR KULÜBÜ, BAŞKANIMIZ AV. KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

05/12/2017

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genç Hukukçular Kulübü Üyeleri, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi, Baromuz mensubu Av. Eda Müjgan Atmış, Av. Boray Dilik, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Nurdan Korkmaz'ın da yer aldığı sohbet esnasında, Türkiye’deki hukuk eğitimi, avukatlık stajının yanı sıra güncel konular da konuşuldu.

Görüşmede Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genç Hukukçular Kulübü üyeleri, mesleki sorunlarla ilgili öğrencilerin de sorumluluk almak isteği ifade edildi. Baromuzla birlikte hareket ederek, daha aktif çalışmalar içerisinde yer alma yönündeki taleplerini bildirdiler.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de, Hukuk Fakülteleri ve Öğrencileri ile İletişim Komisyonu ile ortak değerlendirmelerde bulunulabileceğini söyledi.

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genç Hukukçular Kulübü Başkanı Mehmet Onur Altunay ve Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Nurdan Korkmaz, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e çiçek sundular. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.