BÖLGE ADLİYE MAHKEMELERİ BAŞKANI VE CUMHURİYET BAŞSAVCISINDAN ADANA BAROSUNA ZİYARET.

12/09/2017

Nezaket ziyaretleri kapsamında Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Hakan Kuzu ve Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ve yönetimi ziyaret etmiştir.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, yeni yapılan Bölge Adliye Mahkemeleri Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Av. Küçük, “Bölge Adliye Mahmememizin faaliyete geçmesinde birazcık da olsa payımız varsa ne mutlu bize” dedi..

Yeni adli yıla yeni bir binada faaliyete başlamanın mutluluk kaynağı olduğunu vurgulayarak yeni adli yılı kutlayan Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun da, bu binadaki çalışmaların daha verimli olacağına inandığını belirtti.

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanımız Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Özge Doğan İşcan, Av. Hasan Alkan, Av. Furkan Kılıç da hazır bulundular.