BAROMUZ MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYOR...

12/02/2018
BAROMUZ MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYOR...

24 ŞUBAT'TA HEP BİRLİKTE ANKARA'DAYIZ…

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU TARAFINDAN, TÜM BARO BAŞKANLARININ VE BAROLARIN, TTB DELEGELERİNİN, SEÇİLMİŞ TÜM KURULLARIN ÜYELERİNİN VE TÜM AVUKATLARIN KATILIMIYLA 24 ŞUBAT 2018 (CUMARTESİ) TARİHİNDE, ANKARA’DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI YAPILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.

24 ŞUBAT'TA TÜM BAROLARLA, DELEGASYONDAKİ VE KURULLARIMIZDAKİ ÜYELERİMİZ VE TÜM MESLEKTAŞLARIMIZLA BİRLİKTE MESLEĞİMİZİN ONURUNA, KAZANIMLARINA, ADALET, HUKUK DEVLETİ, DEMOKRASİ KAVRAMINA SAHİP ÇIKMAK, HEP BİR AĞIZDAN "TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ" “BAĞIMSIZ BAROLAR YURTTAŞIN HUKUK GÜVENLİĞİNİN TEMİNATIDIR” DEMEK İÇİN ANKARA'DA OLACAĞIZ.

TBB'NİN ÇAĞRISIYLA 24.02.2018 (CUMARTESİ) GÜNÜ BAROLARIN, KURULLARIN VE TÜRKİYE'NİN TÜM AVUKATLARININ KATILIMIYLA ANKARA'DA YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN BAROMUZCA TEMİN EDİLEN ARAÇLAR 23.02.2018 (CUMA) GÜNÜ SAAT 24:00'DE TREN GARI ÖNÜNDEN HAREKET EDECEKTİR.

GÜN BAROMUZA, MESLEĞİMİZE, KAZANIMLARIMIZA, ADALETE, HUKUK DEVLETİ VE DEMOKRASİLE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR. MESLEKTAŞLARIMIZIN YOĞUN KATILIMI BİZLERE GÜÇ VERECEKTİR.

KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN BAROMUZ KALEMİNE BİLGİ VERMELERİ RİCA OLUNUR.

SAYGIYLA SUNARIZ.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI