BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK VE YÖNETİM KURULUMUZ, HATAY BAROSU'NU ZİYARET ETTİ.

12/02/2018

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Hatay Barosu'nu ziyaret ederek Baro Başkanı Ekrem Dönmez ve Baro yöneticileri ile görüştü.

Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Furkan Kılıç'ın hazır bulunduğu ziyarette, savunma mesleğini yakından ilgilendiren gelişmeler değerlendirildi.

Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Av. Dönmez, 10 Şubat 2018 tarihinde Hatay'da Türkiye Barolar Birliği'nin eşit kurucularından olan Adana Barosu, Antalya Barosu, Bursa Barosu, Gaziantep Barosu, Sakarya Barosu Başkanları olarak, bir araya geldiklerini söyledi.

Görüşmede, Türkiye Barolar Birliği tarafından basına ve kamuoyuna duyurulan olağanüstü toplantı çağrısını desteklendiği ve hep birlikte 24 Şubatta Ankara'da olunacağı belirtildi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de; Hatay Baro Başkanının ev sahipliğine teşekkür ederek, "Bizim için bağımsız ve tarafsız yargı, özgür Barolar ve Özgür Türkiye Barolar Birliği 'Adaletin' yaşama geçmesi için her şeydir! Bu konuda arayışlarımız ve kaygılarımız devam etmektedir. 24 Şubatta yapılacak toplantının tarihe not düşeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük tarafından Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez'e Adana'nın tarihi yerel ve tarihi eserlerinin basılı olduğu özel tasarım tabak hediye etti.