BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLERİNE KATILDI.

23/04/2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, bugün sabah saat 09:00’da Atatürk Parkındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumuna ve törenlere katılan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dilekleriyle kutladı, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diledi.

Törenlere katılan protokol ve katılımcılar Atatürk Parkından hareketle oluşturdukları kortejle Atatürk Caddesi üzerinden Uğur Mumcu Meydanına yürüyerek ulaştılar.

Uğuru Mumcu Meydanında yapılan kutlama törenlerinde Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral İsmail Günaydın ile çok sayıda askeri ve sivil erkan hazır bulundular.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hayati Koca'nın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasından sonra, çocukların şiir, halkoyunları, izcilerin performansları ve jimnastik gibi gösteriler ile kutlamalar tamamlandı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, törende Mustafa Temel'in "Yazılı" isimli şiirini okuyan minik Yağmur Karanfilci'yi şiiri güzel okumasından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Yağmur Karanfilci'nin okuduğu 'Yazılı' adlı şiir;

Her anadan doğan Türk çocuğunun
Dimağına egemenlik yazılı
Türk anası sırma ile işlemiş Kundağına egemenlik yazılı
Tarih 1920'den beri